11.8 C
Leskovac
sreda, maj 15, 2024

BUJANOVAC: Romski humanitarni centar organizuje takmičenju za najbolje tehnološke inovacije

Pročitajte

U Skupštini opštine Bujanovac Romski humanitarni centar iz ovog grada u sredu 12.aprila sa početkom u 12 sati uz pomoć Ministarstva nauke organizuje informativni sastanak  o takmičenju za najbolje tehnološke inovacije.

Tim povodom ovo udruženje poziva preduzetnike, poljoprivrednike, privrednike, srednjoškolske ustanove i pojedince iz opštine Bujanovac i  susednih opština da prisustvuju informativnom sastanaku.

“Ne propustite priliku da čujete šta sve može biti inovativno u Vašem svakodnevnom životu i radu. Možda će baš Vaša ideja biti nagrađena i služiti kao primer drugima da olakšaju svakodnevne poslove”, navode iz ovog udruženja.

Kako su navelu u saopštenju prijavljivanje za informativni sastanak je obavezno.

“Zbog ograničenog broja mesta, obavezno je prijavljivanje najkasnije do 11. aprila do 16 časova, koje se vrši preko Romskog humanitarnog centra – RHC Bujanovac putem maila: [email protected] ili telefona: 062 711 883”, navode iz Romskog humanitarnog centra.

Takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju  održava se već 19 godina, a ove godine Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija raspisalo je takmičenje za Realizovane inovacije i Inovativno selo. Cilj takmičenja je da se promoviše preduzetnički način razmišljanja  i ponašanja tako što učesnicima daje edukativnu i finansijsku podršku koja ove godine iznosi pet miliona dinara za sve inovativne projekte.

Takmičenje je otvoreno do 5. maja.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

PREMIJERNO PRIKAZANA NOVA EMISIJA „ROMANI KUHINJA“

Nova emisija "Roamni Kuhinja" premijernio je u nedelju 12.maja 2024. u 21 sat prikazana na YouTube kanalu medija ROMinfomedia. Ova...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img