16.8 C
Leskovac
nedelja, maj 12, 2024

POJAČANA KONTROLA SAOBRAĆAJA koja će biti usmerena na kontrolu nepropisnog prevoza dece, nepropisne upotrebe mobilnog telefona i vezivanje pojasa

Pročitajte

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, od 11. marta, počinju sa sprovođenjem međunarodne akcije pojačane kontrole saobraćaja „Roadpol“ koja će biti usmerena na otkrivanje prekršaja nekorišćenja sigurnosnog pojasa kako vozača, tako i putnika, nepropisne upotrebe mobilnog telefona i nepropisnog prevoza dece.


Takođe, akcija će biti usmerena i na prekršaje koje čine pešaci, ali i vozači prema pešacima.

Ova akcija, koja će trajati do 17. marta, istovremeno će se sprovoditi u 30 država koje su i članice organizacije Roadpol – Mreža saobraćajnih policija Evrope.
Policija apeluje na sve učesnike u saobraćaju da dosledno poštuju saobraćajne propise, koriste sigurnosni pojas na način na koji je to predvideo proizvođač vozila, da ne koriste nepropisno mobilni telefon u toku vožnje, kao i da decu prevoze bezbedno.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

ROMANI KUHINJA(VIDEO)

U nedelju 12.maja 2024.godine u 21 sat(9h) premijerno će na YouTube kanalu ROMinfomedia biti prikazana nova epizoda emisije ROMANI...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img