22.8 C
Leskovac
ponedeljak, maj 20, 2024

Završena Teretana na otvorenom u parku u ulici Kralja Petra Prvog u Leskovcu

Pročitajte

U ulici Kralja Petra Prvog izgrađena je nova teretana na otvorenom za šta je iz gradske kase Leskovca opredeljeno 5,3 miliona dinara.

Tim povodom gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović otvorenoj Teretani održao perss konferenciju na kojoj je kazao da veruje da će ova teretana postati omiljeno mesto svih leskovčana koji žele da održe kondiciju.

„Započeta je i izgradnja teretane na lokaciji iza Tehnološkog fakulteta i u naselju Solidarnost i za ova tri objekta ukupno će biti opredeljno 12,2 miliona dinara finansiranih iz budžeta grada.

Da brinemo o svim kategorijama našeg društva govori i činjenica da ćemo upravo u ovom parku, zahvaljujući organizaciji Helvetas, izgraditi još jednu teretanu na otvorenom i to za osobe sa invaliditetom, vidite u produžetku sa leve strane, za osobe koje žive sa nama imaju potpuno jednake uslove, da mogu da razvijaju i umnu i intelektualnu, ali i fizičku kondiciju. Izgradiće se i teretane pored keja iza Doma penzionera, kod Medicinske škole i jedna u naselju Bratmilovce“-kazao je Cvetanović.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Leskovačke mažoretkinje prve na Državnom prvenstvu u Loznici

Na Državnom prvenstvu u mažoret plesu, koje je 19. maja 2024. godine održano u Loznici, „Leskovačke mažoretkinje“ osvojile su...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img