26.8 C
Leskovac
subota, maj 18, 2024

Demokratska unija Roma izlazi na lokalne izbore u Nišu na zajedničkoj listi koalicije “UJEDINJENI – NADA ZA NIŠ”

Pročitajte

Koalicija “UJEDINJENI – NADA ZA NIŠ” predala je juče listu kandidata za odbornike u Skupštini Grada Niša Gradskoj izbornoj komisiji. Koaliciju čine Nova Demokratska stranka Srbije, Niš, moj grad, Narodna stranka, Socijaldemokratska stranka, Dosta je bilo, Demokratska unija Roma, i 12 udruženja građana.

Tokom trodnevnog prikupljanja potpisa na pet lokacija, koalicija je uspela da prikupi dovoljan broj potpisa za gradsku listu. Predati su potpisi i lista od 61 kandidata za odbornike u Skupštini Grada Niša. Na listi se nalaze univerzitetski profesori, studenti, penzioneri, stručnjaci iz raznih oblasti, i predstavnici udruženja građana i pokreta sa kojima koalicija ima potpisan sporazum o saradnji, kao i predstavnici koalicionih stranaka.

Na čelu liste je Miodrag Stanković, kandidat za gradonačelnika, kojeg su opisali kao perspektivnog, mladog, energičnog i strpljivog čoveka.

Koalicija “UJEDINJENI – NADA ZA NIŠ” izrazila je spremnost da preuzme odgovornost za grad i da zajedno sa građanima reši probleme koji su decenijama zanemarivani. Njihova lista predstavlja širok spektar ljudi iz različitih sfera društva, sa zajedničkim ciljem – napredak i prosperitet grada Niša.

Izvor:GLAS JUGA

Foto: Fb_Kalča Redakcija VR

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img