23.8 C
Leskovac
ponedeljak, maj 20, 2024

Cvetanović: kroz medijiske projekte, podstičemo transparentnost, odgovornost i otvorenost, to su temelji zdravog i demokratskog društva

Pročitajte

Prilikom današnjeg potpisivanje ugovora sa medijima gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović kazao je da kroz odobrene projekte, podstiče transparentnost, odgovornost i otvorenost, i da su to temelji zdravog i demokratskog društva.

„Ovi ugovori će omogućiti medijskim kućama i novinarima da nastave da se kroz projekte bave istraživanjem, informisanjem i edukacijom naših građana. Verujemo da će ovih 30 ugovora doprineti jačanju medijske scene u našem gradu i regionu, promovisanju kvalitetnog novinarstva i unapređenju javnog dijaloga“-kazao je Cvetanović.

Saša Stanković urednik portala Pragmatikos obratio ispred medija i tom prilikom ukazao na činjenicu da dok su u Srbiji pojedini gradovi smanjili budžet opredeljen za medije dok je grad Leskovac povećao sa 40 na 50 miliona, i istakao to kao pozitivnu činjenicu.

Ove godine grad Leskovac je za namenu sufinansiranja medijskih projekata opredelio 50 miliona dinara, a tročlana komisija donela je odluku da podrži 30 od 47 projekata čija su ukupna potraživanja iznosila 96.600.000 dinara.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Leskovačke mažoretkinje prve na Državnom prvenstvu u Loznici

Na Državnom prvenstvu u mažoret plesu, koje je 19. maja 2024. godine održano u Loznici, „Leskovačke mažoretkinje“ osvojile su...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img