22.8 C
Leskovac
utorak, maj 21, 2024

Cvetanović organizovao prijem za igrače OK Dubočica, nove superligaše

Pročitajte

Za nove superligaše igrače OК Dubočica gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović organizovao je danas prijem u Svečanoj sali grada Leskovca.

Tim povodom, gradonačelnik je kazao da je danas poseban dan za naš grad i za naš sportski klub jer su se okupili kako bi proslavili izuzetan uspeh ovog kluba– ulazak u Superligu Srbije!

„Izuzetno sam ponosan na vašu predanost, talenat i rad koji su vas doveli do ovog značajnog dostignuća. Odbojkaški klub Dubočica već godinama predstavlja ponos našeg grada i jedan od najvažnijih sportskih kolektiva u našoj lokalnoj zajednici. Vaša posvećenost, trud i istrajnost su primer svim mladim sportistima i inspiracija za sve nas. Ulazak u Superligu je samo potvrda vaše izuzetne sportske klase i vašeg neumornog rada.

Čestitam na odličnoj utakmici koju smo imali prili,ku da pratimo tokom vikenda i na izvanrednom spektaklu koji je oduševio sve koji su prisustvovali.

Želim da istaknem da Grad Leskovac s ponosom podržava sportske klubove i aktivnosti u našem gradu. Кada smo preuzeli odgovornost 2012. godihne bilo je izdvajanje 18 miliona, realizacija 15, a sada smo došli do 175 miliona dinara za finansiranje sportskih klubova, 155 miliona za SRC Dubočicu, jedna impozantna cifra.

Neka vam ovo priznanje bude podstrek da nastavite sa istim entuzijazmom i posvećenošću. Verujem da ćete u narednim takmičenjima postizati takođe uspehe i da ćete još više unaprediti ugled našeg grada na sportskoj mapi Srbije,“ – dodao je gradonačelnik Cvetanović.

Gradonačelnik Cvetanović je ponovo podvukao da je ovaj uspeh Dubočice istorijski i da rad uvek daje rezultate i istakao lokalpatriotizam kapitena Uroša Bulatovića koji je i pored bolje ponude ostao u Leskovcu i pomenuo i kapitena RК Dubočica 54 Andriju Atanaskovića koji uspešno igra u pomenutom klubu. Podsetio je da Leskovac januara donosi odluku o raspodeli sredstava klubovima, kao jedinstven primer u zemlji.

Trener OК Dubočica Marjan Nikolić se zahvalio gradonačelniku Cvetanoviću na podršci tokom svih godina i na prepoznavanju kvaliteta kluba.

„Iskoristili smo to na pravi način i zahvaljujem se igračima, svima iz kluba. Ovo je podstrek da još više radimo i ostvarujemo uspeh“-kazao je Nikolić.

Uroš Bulatović se takođe zahvalio na podršci i istakao da se nada da će i u narednim godinama biti opravdano poverenje. Кazao je da je klub dobio 10,7 miliona dinara da je klub zadovoljan sumom i bio u skladu sa rangom i rezultatima, te da se očekuje povećanje sredstava u narednom periodu.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Leskovačke mažoretkinje prve na Državnom prvenstvu u Loznici

Na Državnom prvenstvu u mažoret plesu, koje je 19. maja 2024. godine održano u Loznici, „Leskovačke mažoretkinje“ osvojile su...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img