13.8 C
Leskovac
utorak, maj 14, 2024

Uručene nagrade najboljim sportistima grada Leskovca za 2023. godinu

Pročitajte


U Svečanoj sali grada Leskovca danas su uručene nagrade najboljim sportistima u 2023. godini.

Nagrade je uručio predsednik Privremenih organa Goran Cvetanović, koji je kazao da je ponosan što danas može reći da Leskovac polako ali sigurno postaje grad sporta i što su sportisti dokazali da odavde potiču izuzetno talentovani mladi ljudi.

„Finansijska podrška koju pružamo sportskim klubovima i organizacijama iz godine u godinu se povećava. Od skromnih 18 miliona dinara, koliko je projektovano 2012. godine, ali ne i isplaćeno, isplaćeno je bilo oko 15 miliona, u ovoj godini sportski klubovi su podržani sa 125 miliona dinara, rebalansom povećano na 150 miliona dinara, a već naredne godine taj iznos će se povećati na rekordnih 175 miliona. Za funcionisanje SRC Dubočica za narednu godinu opredelili smo još 147 miliona dinara, što je takođe za ovu oblast“-kazao je Cvetanović.

Za najboljeg sportskog radnika proglašen je predsednik RK Dubočica 54 Srbislav Nešić, za najbolji klub u ovoj godini izabran je GFK Dubočica, dok je najbolja sportistkinja Nina Stanisaljević, plivačica, a najbolji sportista grada Milan Mihajlović, džudista.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

PREMIJERNO PRIKAZANA NOVA EMISIJA „ROMANI KUHINJA“

Nova emisija "Roamni Kuhinja" premijernio je u nedelju 12.maja 2024. u 21 sat prikazana na YouTube kanalu medija ROMinfomedia. Ova...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img