13.8 C
Leskovac
petak, maj 17, 2024

Udruženje MNRO Leskovac obeležio krsnu slavu

Pročitajte

U prostorijama Dnevnog boravka Duga Udruženje za pomoć mentalno neodovoljno razvijenim osobama Leskovac svečanim rezanjem slavskog kolača obeležili su svoju krsnu slavu, Svetu Petku.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je prisustvovao obeležavanju krsne slave Udruženja, čestitao svima praznik, dok se zamenica gradonačelnika dr Lidija Dimitrijević obratila prisutnima.

Ona je kazala da grad Leskovac uvek svesrdno pruža pomoć i podršku Udruženju MNRO, kako bi osobama sa posebnim potrebama poboljšali kvalitet života i omogućili im da razvijaju različite veštine, da budu što samostalniji i uključeniji u društvo“, kazala je Dimitrijević,

Okupljenima se obratio i Dragan Nikolić, predsednik Udruženja za pomoć MNRO, koji se zahvalio prisutnima na dolasku.

Dnevni boravak „Duga“ krenuo je sa radom još 2006. godine uz veliku podršku Ministarstva, ali i gradonačelnika Gorana Cvetanovića, koji je tada obavljao funkciju predsednika skupštine opštine Leskovac koji je tada i dao ovom udruženju na korišćenje prostorije u kojima se i danas nalaze.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img