18.8 C
Leskovac
sreda, maj 22, 2024

SIA Boot Camp poziva mlade da se prijave za trodnevni program kako bi pokrenuli pozitivne promene u zajednici

Pročitajte

Social Impact Award Bootcamp je trodnevni program namenjen svim mladima iz Srbije koji imaju između 15 i 30 godina i koji žele da pokrenu pozitivne promene u našoj zajednici.

Boot Camp se organizuje od 5.do 7. maja 2023.godine koji ima za cilj da okupi mlade ljude koji su zainteresovani za temu preduzetništva. Ideja samog Boot Campa jeste širenje i razvijanje preduzetničkih veština mladih i njihovo umrežavanje! Tokom tri dana u Beogradu imaće mogućnost da slušaju predavače iz različitih oblasti, od Idea Thinking-a do Impact i Business Modelinga.

Učešće na Kampu je potpuno besplatno, obezbeđeni su obroci, dok će svim učesnicima koji nisu iz Beograda biti plaćeni putni troškovi i troškovi smeštaja.

Prijava traje do 30.aprila, a možete se prijaviti na sajtu programa SIA Boot Camp klikom OVDE.

Razlivalište

SIA Boot Camp program u Srbiju sprovodi udružeje Razvialište koje je osnovano sa ciljem da stvori sigurno okruženje u kome mladi mogu da se oprobaju u preduzetništvu, rade na sopstvenom razvoju, steknu neophodne veštine i primene sva ta znanja u kreiranju pozitivnih promena u društvu. 

Nastali su 2014. godine i od tada sprovode različite programe i projekte za mlade u Srbiji. Glavni program Raviališta je program Social Impact Award (SIA) koji ima za cilj razvoj mladih socijalnih preduzetnika. SIA je internacionalni program koji se sprovodi u 19 zemalja, a Razvialište ga radi već osam godna zaredom i do sada je kroz program prošlo preko 4.000 mladih.

Foto:serbia.socialimpactaward

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Leskovačke mažoretkinje prve na Državnom prvenstvu u Loznici

Na Državnom prvenstvu u mažoret plesu, koje je 19. maja 2024. godine održano u Loznici, „Leskovačke mažoretkinje“ osvojile su...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img