17.8 C
Leskovac
ponedeljak, maj 20, 2024

NOVI UDAR NA BUDŽET LESKOVČANA, OD 1.FEBRUARA POSKUPLJENJA: računi za vodu poskupljuju u proseku za 500 do 600 dinara, usluge gradskog prevoza, PWW-a….

Pročitajte

Na press konferenciji koja je danas održana u prostorijama preduzeća Vodovod gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i direktor Vodovoda Staniša Ristić najavili su da će građani pored računa za vodu i kanalizaciju sada morati da plaćaju i račun za troškove održavanja postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u ataru sela Bogojevce.

Kako su objasnili postrojenje je imalo godinu dana probnog rada i da su troškovi rada, održavanja, zarada zaposlenih i prevoza koštali ukupno 211 miliona dinara.

Ogovarajući na pitanja novinara koliko će to poskupljenje koštati građane Leskovca, odgovorili su da će po svakom utrošenom kubiku vode građani plaćati u proseku između 50 do 60 dinara. Što znači ko potroši više vode veći će mi biti računi.

Prema rečima gradonačelnika, četvoročlana porodica u proseku potroši 10 kubika vode, što znači da će im računi biti veći za 500 do 600 dinara.

On je najavio i poskupljenje ostalih usluga, a nabrojao je usluge, parkiranja(Parking servis), usuluge odvoženja smeća(PWW), javnog prevoza, grejanja i drugih usluga.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img