18.8 C
Leskovac
ponedeljak, maj 20, 2024

JKP Vodovod Leskovac od prodaje sekundarnih sirovina kupio dva polovna terenska vozila

Pročitajte

Prodajom sekundarnih sirovina; plastike, alminijuma, gume, bakra i ostalo JKP Vodovod inkasirao je oko 2,1 miliona dinara, i od tog novca kupili dva polovna vozila marke Reno Megan, kazao je direktor Staniša Ristić na današnjoj press konferenciji prilikom obilaska gradonalčelnika Leskovca Gorana Cvetanovića ovom preduzeću.

Na press konferencji prezentovnan je rad Vodovoda, ali i ulaganje u kome je posebno naglašena poslednje nabavka nove opreme i vozila, u ukupnoj vrednosti od 19,3 miliona dinara. Nabavljen je nova autocisterna za otpadne vode (16,5 miliona dinara, sa učešćem grada od 9,2 miliona).

„Vodovod je izdvojio i 700.000 dinara za nabavku komore za sačmarenje vodomera i pripadajućeg kompresora. Ako na ovo ulaganje od 19,3 miliona dodamo sve ono što smo uložili otkad smo preuzeli odgovornost, samo u mehanizaciju je uloženo 73,8 miliona dinara“, istakao je gradonačelnik Cvetanović.

Nakon konferencije u upravnoj zgradi objekta, gradonačelnik u društvu rukovodioca Vodovoda obišao i postrojenje u Vlajkovoj ulici gde su prikazana vozila kao i način rada laboratorije za kontrolisanje i overavanje ispravnosti vodomera.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img