12.8 C
Leskovac
četvrtak, maj 16, 2024

BORBA ZA STRUJU! Domaćinstva naselja 12.februar u Nišu biće privremeno priključeni na struju?

Pročitajte
Foto: Opre Roma

Žitelji niškog naselja 12.februar koji su već sedam meseci bez struje, protestvovali su danas u Beogradu ispred ministarstva energetike i rudarstva.

Prema pisnju beogradskih medija, predstavnici udruženja Opre Roma Srbije i ovog naselja su na sastanku sa šefom kabineta ministarke energetike i rudarstva Dubravke Đedović dogovorili privremeno rešenje.

Prema izjavama pregovarača, postignuto je privremeno rešenje, da se u roku od sedam do deset dana domaćinstva priključe na elektromrežu i da se nastavi sa pregovorima u narednih šest meseci u cilju postizanja trajnog rešenja.

Jelena Reljić na današnjoj konferenciji za medije, napomenula je da će organizacija Opre Roma koja je zajedno sa meštanima organozovala današnji protest, pratiti razvoj situacije i da će u skladu sa tim reagovati.

U niškom naselju “12. februar” žive 24 porodice koje već sedam meseci nemaju pristup elektičnoj energiji. Oni su duži vremenski period bezuspešno pokušavali da reše problem.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

PREMIJERNO PRIKAZANA NOVA EMISIJA „ROMANI KUHINJA“

Nova emisija "Roamni Kuhinja" premijernio je u nedelju 12.maja 2024. u 21 sat prikazana na YouTube kanalu medija ROMinfomedia. Ova...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img