17.8 C
Leskovac
ponedeljak, maj 20, 2024

OTVORENA MANIFESTACIJA GRDELIČКO LETO

Pročitajte

Večeras je u Grdelici počelo Grdeličko leto.

Ova manifestacija okupila je veliki broj posetilaca, a otvorena je koncertom Dženana Lončarevića, koji je napravio odličnu atmosferu.

Grdeličko leto otvorila je pomoćnica gradonačelnika Andrijana Vasić, koja je istakla:

„Dom kulture u Grdelici je i ove godine pripremio bogat kulturno-zabavni program, kojim će nas iz dana u dan iznenađivati kako brojnim koncertima poznatih muzičkih zvezda poput Dženana Lončarevića, Кaliopi, Van Goga i drugih, tako i koncertima lokalnih bendova, zatim dešavanjima poput grčke večeri, moto skupa, a za one hrabrije deo ove manifestacije je i Grdelička regata.

Lokalna samouprava konstantno podržava ovakve manifestacije. Posetioci cene kulturno-zabavni program koji je iz godine u godinu sve kvalitetniji, iza kog stoji veliki trud i zalaganje menadžmenta Doma kulture u Grdelici.“

Na otvaranju je govorio i direktor Doma kulture u Grdelici, Marko Trivunić, koji je rekao:

„Izuzetno mi je zadovoljstvo što ste večeras ovde, što smo se posle teške godine pandemije Кovida 19, okupili i ostavili jednu tešku godinu iza nas.

I ove godine, kao i prethodnih, sadržaj je raznolik, biće za svakoga ponešto.“

„Ja se ovom prilikom zahvaljujem gradonačelniku Leskovca dr Goranu Cvetanoviću koji podržava rad Doma kulture u Grdelici, “ – dodao je direktor Trivunić.

Pokrovitelj ove manifestacije je Grad Leskovac.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img