17.8 C
Leskovac
ponedeljak, maj 20, 2024

Za nastupe pevača i bendova na Roštiljijadi izdvojeno skoro 7 miliona dinara

Pročitajte

Turistička organizacija Leskovac (TOL) je ovlašćena da sa šest estradnih zvezda i bendova koji će nastupiti na predstojećoj Roštiljijadi potpiše ugovore vredne 6.950.000 dinara.

Leskovačka roštiljijada biće održana od 23. do 29. avgusta, a angažman estradnih zvezda i bendova platiće grad. Agencija Beta navodi da direktor TOL-a, Nebojša Kocić, nije mogao, ili nije hteo da kaže, koliko je pojedinačno izdvojeno za njihove koncerte.

„To znaju agencije koje su oni ovlastili“, rekao je on.

Za odobrenje manifestacija na kojima se okuplja više od 500 ljudi u vreme pandemije zadužen je Republički krizni štab, kome se Kocić pre deset dana obratio za uputstva i još čeka odgovor.

Roštiljijada se održava na otvorenom, na Širokoj Čaršiji u centru Leskovca i dalje u produžetku Bulevara oslobođenja.

Kada se u medijima pre dadesetak dana pojavila informacija o nastupu pevačice Svetlane Cece Ražnatović, na društvenim mrežama pokrenuta je peticija da se odustane od njenog angažmana i novac podeli bolesnoj deci, ali ta akcija nije prokomentarisana od strane lokalne samouprave.

Izvor: Nova S

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img