26.8 C
Leskovac
subota, maj 18, 2024

Radost i osmeh na licima mališana na podeli novogodišnjih paketića

Pročitajte

U sportkoj hali „Partizan“ podeljeni su novogodišnji paketići za mališane od 0 do 10 godina iz gradskih i prigradskih Mesnih zajednica u Leskovcu.

Velika gužva ispred hale Partizan i u samoj hali nije omeo roditelje i decu da strpljiovo i uz animatore, đuskanje i pevačicu Leontinu čekaju da preuzmu svoj paketić koji je grad Leskovac obezbedio za sve mališane od 0 do 10 godina.

Podeli paketića prisustvovao je i predsednik Privremenog organa grada Leskovca Goran Cvetanović.

„Vreme praznika je vreme radosti i sreće, vreme zabave, smeha i uživanja pa smo odlučili da današnji dan u potpunosti posvetimo vama. Siguran sam da ćete uživati u animatorima, maskotama, klovnovima, koncertu naše drage Leontine, celoj novogodišnjoj čaroliji koja se održava u našem gradu.

Na ovaj način želimo da pokažemo koliko su nam naši najmlađi sugrađani važni, da se zalažemo za osmeh i srećno detinjstvo baš svakog deteta i da ćemo uvek dati sve od sebe da odrastate što bezbrižnije i srećnije“-kazao je Cvetanović.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img