20.8 C
Leskovac
četvrtak, maj 2, 2024
NAJNOVIJE VESTI

Cvetanović: 42 % građana Leskovca ništa ne zamera lokalnoj samoupravi

Pročitajte

Na današnjim „Otvorenim vratima“ do 12h, 20 zainteresovanih građana Leskovca razgovaralo je sa Cvetanovićem, koji su izneli svoje probleme, tražili rešavanje infra-komunalni problema u mestima gde žive, pomoć u zdravstvu, izneli probleme imovinsko-pravnih odnosa, ali su i pohvalili rad lokalne samouprave.
Prijemu građana prisustvovali su i predstavnici gradskih i republičkih preduzeća, ustanova, institucija i službi.

„Svakog utorka i četvrtka, Vladimir Branković, obavlja razgovore sa građanima. Svi ostali, na odgovornim pozicijama, kako u Gradskoj upravi, tako i gradskim i republičkim institucijama, su takođe otvoreni za prijem i razgovor, naravno svako iz svog domena“-kazao je danas Goran Cvetanović predsednik Privremenog organa grada Leskovca.

„Nakon ovakvih prijema koje nazivamo Otvorena vrata većina sugrađana ode odavde sa, ili uglavnom rešenim problemom, ili sa savetom kako da se reši u dogledno vreme i to jeste naš osnovni cilj. Pored rešenja svog problema, naši sugrađani na ovaj način doprinose poboljšanju rada lokalne samouprave, takođe i nekih republičkih organa i omogućavaju nam da zajedničkim snagama naljstavimo da gradimo lepši, bolji i razvijeniji grad“-kazao je Cvetanović.

„Kada smo pitali građane koji im je najveći problem u gradu iznosili su konrektne stvari kao odgovore poput trotoara, psi lutalice i dr., dok određeni procentat, negde oko 42 % kaže da ništa ne zameraju,“ – dodao je predsednik Cvetanović.

Jedan sugrađanin, gospodin Banković Borivoje, je došao da samo čestita predsedniku Cvetanoviću i da kaže da nema nijedan problem da je zadovoljan životom u gradu Leskovcu.

- Reklama -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

- Reklama -spot_img
Najnovije

Danas bez struje ulice u romskom naselju „Sat mahala“

Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na redovnim godišnjim revizijama TS 10/0,4 kV u Leskovcu. Zbog toga će u utorak,...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img