17.8 C
Leskovac
ponedeljak, maj 20, 2024

Grad Leskovac raspisao konkurs za dodelu tri socijalna stana

Pročitajte

Komisija za izbor korisnika za rešavanje stambenih potreba izbeglica i interno raseljenih lica raspisala je javni poziv za dodelu na korišćenje tri socijalna stana na teritoriji Grada Leskovca.

Javni poziv otvoren je od 26. januara do 25. februara, i objavljen je na oglasnim tablama Centra za socijalni rad u Leskovcu i Odeljenja za društvene delatnosti i lokalni razvoj Gradske uprave Grada Leskovca, kao i na internet stranici Grada Leskovca.

Obrasce prijava, izjava, kao i ostale informacije u vezi sa ovim javnim pozivom zainteresovana lica mogu dobiti na sajtu grada Leskovca klikom OVDE.

Informacije i obrasce takođe se mogu dobiti i u prostorijama Odeljenja za društvene delatnosti i lokalni razvoj Gradske uprave Grada Leskovca – Povereništvo za izbeglice i migracije Grada Leskovca, ulica Trg Revolucije 45, 16000 Leskovac (zgrada Osmospratica, srednji ulaz, prvi sprat, kancelarija broj 7) – i Centra za socijalni rad u Leskovcu, ulica Koste Stamenkovića broj 6, 16000 Leskovac (prvi sprat, kancelarija broj 14).

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img