15.8 C
Leskovac
ponedeljak, maj 20, 2024

Sećanja na Tomu Zdravkovića-besplatne ulaznice za film i knjiga o Tomi Zdravkoviću

Pročitajte

Direktor Turističke organizacije Leskovac na današnjoj press konferenciji koja je održana na platou ispred spomenika Tomi Zdravkoviću, u blizini hotela Leskovac, kazao je da će svim posetiocima na projekciji filma koja se održati u četvrtak 30.septembra u 20 časova u sportskoj hali „Dubočica u Leskovcu na poklon biti uručena knjiga „Toma Zdravković – 68 neispričanih priča“ On je kazao da će se poštovati sve protivepidemijskih mera koje nalaže Кrizni štab Republike Srbije.

Andrea Tošić, pomoćnik gradonačelnika dr sci. med. Gorana Cvetanovića je kazala da se projekcija filma „Toma“ priprema nedeljama unazad, i da se organizacijom ovakvog spektakla poštuje tradicija i kultura leskovačkog kraja i ličnosti koje su obeležile deo istorije Leskovca.

Danas je rečeno da će ceo sutrašnji dan biti posvećen uspomeni na Tomu Zdravkovića, te da će gradonačelnik Cvetanović na grobu ove pevačke legende položiti venac, nakon čega će čitava ekipa filma u prisustvu gradonačelnika i ostalih predstavnika lokalne samouprave položiti vence na spomenik u Leskovcu, prisustvovati projekciji filma, pokloniti se publici i nakon projekcije se obratiti okupljenim građanima.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img