15.8 C
Leskovac
ponedeljak, maj 20, 2024

Otvorena svečana sala hotela Leskovac(Beograd)

Pročitajte

Danas je zvanično počela sa radom svečana sala u renoviranom hotelu Leskovac, bivši hotel Beograd. Otvaranju je prisustvovao i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović sa saradnicima i predsednik Skupštine grada Aleksandar Đurović.

Svečana sala hotela Leskovac je izmenjena i neprepoznatljiva je u odnosu na bivš svečanu salu hotela Begrad. Enterijer je totalno izmenjen, nema fontane u sredini, separea ali ni sprat hotela koji je primao goste.

Moderano uređena sala prema rečima šefa sale Dragana Miljkovića može da primi maksumum 400 gosta, ali je dodao da kada ceo restoran bude u funkciji da će ova sala primiti do 700 gosta.

U planu je da se naredne godine rekonstruišu još tri sprata kako bi ovaj objekat pružao i hotelske usluge dok će poslednja faza radova biti izgradnja skaj kafea i panoramskog lifta, što je ujedno i najteži poduhvat u okviru obnove ovog leskovačkog simbola. Čestitam našim sposobnim privrednicima na upornosti i hrabrosti, ali i entuzijazmu sa kojim su ušli u rekonstrukciju. Na temeljima jednog od najpoznatijih obeležja našeg grada, kroz inovativan dizajn i aktuelne trendove u arhitekturi dobili smo savremen objekat koji će sasvim sigurno povratiti nekadašnji prestiž.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img