15.8 C
Leskovac
ponedeljak, maj 20, 2024

Održan Prvi privredni forum juga Srbije „Moj naslednik“

Pročitajte

U Kristalnoj dvorni restorana Groš u organizaciji Škole za razvoj poslovnih veština, održan je Prvi privredni forum juga Srbije „Moj naslednik“.

Kao domaćin prisutnima se obratila i Ivana Micić, ispred Škole za razvoj poslovnih veština.

Ona je kazala, da ono što je Leskovac danas u odnosu na druge gradove u Srbiji, nismo svesni dok ne iskoračimo, jer se Leskovac mnogo izgradio.

„Smatram da naša deca i deca naših privrednika imaju ogromne potencijale. Osnovno opažanje jeste da su naše vrednosti u našoj porodici. Moja misija da na jednom mestu okupim prave srpske domaćine, vrhunske preduzetnike je dobra ideja bila jer kada vidim punu salu danas onda znam da sam sa svojom školom na jako dobrom putu“, kazala je Micić.

U ime grada Leskovca prisutne je pozdravila članica Gradskog veća Aleksandra Đorđević koja je istakla da je Privredni forum idealno mesto za sticanje novih znanja i veština, promociju aktivnosti, proizvoda i usluga, uspostavljanje saradnje i umrežavanje privrednih subjekata, jer okuplja veliki broj kompanija i mladih ljudi koji žele da se usavršavaju i imaju uspešne karijere.

„Ovaj događaj specifičan je po tome što pored uspešnih menadžera i mladih talenata prisustvuju i naslednici porodičnih firmi koje su oduvek bile oslonac razvoja lokalne privrede, a koje su zahvaljujući povoljnoj poslovnoj klimi i podršci lokalne samouprave postale ili polako postaju pravi giganti u svojim oblastima“, kazala je Đorđevićeva.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img