15.8 C
Leskovac
ponedeljak, maj 20, 2024

Grad Leskovac izdvaja 600 hiljada dinara za knjigu i 1,2 miliona dinara za troškove premijere filma „Toma“o Tomi Zdravkoviću

Pročitajte
Foto Fb: Adria Film

Gradski Većnici na današnjoj sednici Veća doneli su Odluku da se za kupovinu knjige „Toma Zdravković-68 neispričanih priča“iz budžeta izdvoji 600 hiljada i dodatnih 1,2 miliona dinara za premijeru filma „Toma“. Knjiga će biti besplatno podeljena Leskovčanima na premijeri koja je planirana za 30.septembar.

„Grad Leskovac želi da svojim stanovnicima pokloni priliku da uživaju u kadrovima priče o ovom velikom čoveku čiji je život bio satkan od ljubavi i tuge pretočene u najbolje pesme narodne muzike na prostoru nekadašnje Jugoslavije“ navedeno je u obrazloženju Odluke gradskog Veća.

Premijera filma „Toma“ biće održana 30.septembra na 30-to godišnjicu smrti čuvenog Tome Zdravkovića i Leskovčani će imati priliku da na dan smrti pevača koji je detinjstvo proveo u Pečenjevcu a karijeru započeo u Leskovcu uživaju u ovom trenutno najpopularnijem i veoma emotivnom filmskom ostvarenju.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img