15.8 C
Leskovac
četvrtak, maj 16, 2024

Privode se kraju radovi na izgradnji vodovodne mreže od Velikog Trnjana do Palikuće

Pročitajte


Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović obišao je danas radove na izgradnji primarne vodovodne mreže od Velikog Trnjana do Palikuće vrednosti 12 miliona dinara.

Cvetanović je prilikom obilaska radova koji su pri kraju kazao da je ovo još jedan važan projekat koji će poboljšati kvalitet života sugrađana.

Vrednost ugovorenih radova iznosi 12 miliona dinara, a dužina vodovodne mreže je 3866 metara. Ova nova primarna vodovodna mreža će obezbediti pouzdan i stabilan vodovodni sistem za naše sugrađane duž celog ovog područja.

Generalnim projektom vodosnabdevanja grada Leskovca iz vodosistema Barje, izrađenim od strane Energoprojekt inženjeringa iz Beograda, snabdevanje vodom naseljenih mesta Gornje Jajine i Palikuće, predviđena je iz dva pravca. Prošle godine je završena deonica iz pravca Leskovca sa spajanjem na postojeću vodovodnu mrežu u Donjoj Jajini, a sada se radi ova deonica, sa spajanjem na postojeću vodovodnu mrežu u Velikom Trnjanu.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img