17.8 C
Leskovac
ponedeljak, april 29, 2024
NAJNOVIJE VESTI
Pretukao mladića u centru LebanaPrivode se kraju radovi na izgradnji vodovodne mreže od Velikog Trnjana do PalikućeOrganizovane Uskršnje radionice za decu na gradskom trgu u LeskovcuOtvoreno dečje igralište“Srećičica“ u centralnom parku u LeskovcuPodeljeni ugovori udruženjima za realizaciju projekata iz oblasti Socijalne zaštite u 2024.godiniMihajlović: Unija Roma Srbije posle skoro 20 godina izlazi na lokalne izbore u BeograduPrivremeno povučen skandalozan, sraman, diskriminatorski i rasistički predlog da se preimenuje bulevar Šabana Bajramovića u NišuU Leskovcu za 24 sata rođeno šest bebaSkupština Grada Niša u petak odlučuje o promeni naziva Bulevara Šabana Bajramovića, direktor Nišvila Ivan Blagojević to vidi getoizaciju umetnika i latentni rasizamNovo dečje igralište u parku Devet JugovićaOdržan čas istorije „Dan sećanja na žrtve holokausta, genocida i drugih žrtava fašizma u Drugom svetskom ratu“U leskovačkom porodilištu rođene dve bebeZABRANA sklapanja maloletničkih brakovaU nedelju besplatni preventivni pregledi u Domu Zdravlja i Opštu bolnicu LeskovacAkcija saobraćajne policije usmerene na kontrolu brzineU Baru održana 19. Generalna skupština NALAS-aIstraživanje Instituta Batut: prisutnije tuče među učenici osnovnih škola, seksualno aktivni sa 11 godinaNenad Zdravković: rešiti problem romskog groblja u LeskovcuU Leskovcu rođene tri bebe u jednom danuU Briselu predsedniku opštine Vrnjačka Banja dodeljena nagrada“Prijatelj Roma“

Cvetanović organizovao prijem za predstavnike grada Bijeljine

Pročitajte


Predstavnici pobratimskog grada Bijeljine bili su danas gosti grada Leskovca i gradonačelnika Gorana Cvetanovića.

Tom prilikom gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović organizovao je u svom kabinetu prijem, a nakon toga održana je konferencija za medije na kojoj su se obratili gradonačelnik Cvetanović i Radoslav Ostojić savetnik gradonačelnika Bijeljine dr Ljubiše Petrovića. Na sastanku su razgovarali o proširenju saradnje i bratskih veza, sa usmerenjem ka dolasku Bijeljinskih privrednika u grad na Veternici.

„Saradnja između Leskovca i Bijeljine ima veliki značaj za naše lokalne zajednice, i za šire regione u kojima se nalazimo. Кroz razmenu iskustava, ideja i resursa, možemo naučiti jedni od drugih i na taj način ostvariti zajednički napredak. Osim toga, zajedničkim naporima možemo doprineti boljem životu naših građana, stvarajući uslove za ekonomski razvoj, unapređenje kulturoloških segmenata, kao i ostalih oblasti važnih za vaše, ali i naše sugrađane“- kazao je gradonačelnik Cvetanović, koji je podsetio da je Leskovac pobratim sa 16 gradova i opština, a da je prvi grad sa kojim je potpisan sporazum o saradnji kineski grad Lang Džou.

Radoslav Ostojić je podsetio da su Leskovac i Bijeljina od 2018. godine u bratsksim odnosima.

„Sarađujemo u oblasti privrede, razmena iskustava, međunarodna saradnja, priprema razvojnih projekata. Grad Bijeljina stoji na raspolaganju svom bratskom gradu Leskovcu za sve buduće aktivnosti“- kazao je Ostojić.

Goran Jović predsednik Regionalne privredne komore je kazao da će se saradnja odvijati u razmeni iskustava oko brendiranja proizvoda, kao i da će naši poljoprivredni proizvođači i prehrambene industrije učestvovati na sajmu u Bijeljini.

- Reklama -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

- Reklama -spot_img
Najnovije

Pretukao mladića u centru Lebana

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Lebanu, uhapsili su P. J. (20) iz ovog mesta, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img