22.8 C
Leskovac
utorak, maj 21, 2024

Cvetanović tvrdi da su mediji nerealni u budžetiranju svojih projekata po Konkursu iz oblasti Javnog infromisanja za 2024.

Pročitajte

Svi mediji koji su se prijavili na Konkurs za sufinansiranje projekata u oblasti Javnog informisanja na terotoriji grada Leskovca za 2024.godinu su nerealno budžetirali svoje projekte, nadajući se da ako budžetom zatraže veću sumu novca, da će dobiti minimum 50% planiranog budžeta, tvrdio je danas na sednici Gradskog veća gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

On je takođe kazao, da su većina opština i gradova u Srbiji smanjili budžete za sufinansiranje medija dok je budžetom grada Leskovca za sufinansiranje medija u 2024.godini budžet povećan sa 40 na 50 miliona dinara.

Gradonačelnik Cvetanović je pravdajući se na sednici, kazao da se On ne meša u rad komisije, i da o projektima koji će se finasirati po konkursu, i sa kojim iznosom, isključivo i uvek odlučuje Komisija.

Interesantno, da je Cvetanović takođe pred Većem a i novinarima koju su pratili sednicu kazao, da se pojedini novinari i urednici medija ovih dana viđaju i sastaju na kafu ili na večeru sa članovima komisije, ostavljajući tako prostor za sumnju u tačnost iznetih informacija, jer članovi komisije su izabrani na današnjoj sednici Veća.

Ko zna, možda Cvetanović nešto zna, što novinari ne znaju?!

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Leskovačke mažoretkinje prve na Državnom prvenstvu u Loznici

Na Državnom prvenstvu u mažoret plesu, koje je 19. maja 2024. godine održano u Loznici, „Leskovačke mažoretkinje“ osvojile su...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img