20.8 C
Leskovac
četvrtak, maj 2, 2024
NAJNOVIJE VESTI

Cvetanović: Sve stranke i koalicije zajedno osvojili su manje odborničkih mandata od SNS-a na lokalu

Pročitajte

Goran Cvetanović predsednik GrO SNS Leskovac održao je večeras press konferenciju na kojoj je izneo prve izborne rezultate. Prema dobijenim stranačkim rezultatima, sa obrađenih 171 izbornih mesta, lokalna odbornička lista SNS-a osvojila je 29.137 glasova odnosno 50,77% ili 41 odbornički mandat.

Kako je kazao, drugi po osvojinom broju glasova je lokalna lista SPS-a sa 8126 osvojinih glasova birača odnosno 14,16% ili 11 odborničkih mandata. Narodni pokret Srbije-GG Za Leskovac ZAJEDNO 7697 glasova birača odnosno 13,41% ili 10 odborničkih mandata. Svi za jednog jedan za sve Dr Aleksandar Rangelov 7 odborničkih mandata, NADA 2 odborničkih mandata, Živeti Slobodno Marinika Tepić 2 odbornička mandata i MIlica Đurđević Stamenkovski-Boško Obradović 2 odbornička mandata.

„Ako sakupite sve ove mandate, svi ostali imaju 34, Srpska napredna stranka 41 mandat, više od svih njih zajedno“-kazao je Cvetanović.

On je bio oprezan i objasnio da su ovo prvi rezulati i da se oni mogu preko noći promeniti, podsećajući na prošle izbore kada je SNS prema prvim rezultatima osvijila 42 mandata, a sutradan ujutro se rezultat promenio i tada je bilo 37 osvojenih odborničkih mandata.

Cvetanović je kazao da će nastaviti da sa istim tempom i energijom grade puteve, vrtiće, škole i da njihova opcija brine o deci, bebama, radnicima, poljoprivrednicima, zdravstvenim i prosvetnim radnicima i starijim ljudima.

Na kraju je kazao, da ova pobeda znači i veliku odgovornost da se još više bori za lepši i napredniji Leskovac.

- Reklama -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

- Reklama -spot_img
Najnovije

Danas bez struje ulice u romskom naselju „Sat mahala“

Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na redovnim godišnjim revizijama TS 10/0,4 kV u Leskovcu. Zbog toga će u utorak,...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img