17.8 C
Leskovac
nedelja, maj 19, 2024

U toku rekonstrukcija deonice državnog puta Leskovac-Bojnik

Pročitajte


Grad Leskovac nastavlja uređenje svih ulaznih, odnosno izlaznih puteva iz grada, a predsednik Privremenog organa Goran Cvetanović zajedno sa Draganom Stevanovićem državnim sekretarom u Ministarstvu građevinarstva, posetio je danas radove na gradskoj saobraćajnici koja iz Leskovca vodi ka Bojniku.

Cvetanović je prilikom obilaska radova kazao da je ova investicija vredna oko 183 miliona dinara i da je u dužini od oko 1600 metara, a da će kod Tri šešira biti izgrađena kružna raskrsnica. Kako je kazao Cvetanović, ovim radovima će rešiti i ovu poslednju deonicu, ulazak, odnosno izlazak iz grada.

Državni sekretar Ministarstva građevinarstva Dragan Stevanović kazao je da je na inicijativu gradonačelnika Cvetanovića, Ministarstvo građevinarstva obezbedilo dodatnu milijardu za puteve za Jablanički, Topliučki i Pčinjski okrug.

„Počeli su radovi na ovom pravcu i ovaj državni put će biti rešen u pristojnom roku Pokušaćemo da intenziviramo radove imajući u vidu da nas očekuje zimski period“-kazao je Stevanović.

Grad Leskovac je finansirao izradu projektno tehničke dokumenatcije, pored investicije u izgradnju vodovodne mreže i osvetljenja.“

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img