17.8 C
Leskovac
ponedeljak, maj 20, 2024

Nenad Zdravković: građani Bobišta su vrlo neraspoloženi prema Oliveri Pešić i Andrijani Vasić jer nisu ispunili obećanje

Pročitajte

Nenad Zdravković predsenik GG Za Leskovac Zajedno i odborinik sada već raspuštene Skupštine grada Leskovca, na press konferenciji kritikovao je rad Oliveri Pešić direktorke Nacionalne službe za zapošljavanje, bivše poslanice SNS u Skupštini Srbije i bivše članice Gradskog veća grada Leskovca, kao i Andrijanu Vasić koja je obavljala funkiciju Narodnog poslanika SNS-a u Skupštini Srbije i članice Gradskog veća grada Leskovca.

On je podsetio na sve njihove funkcije, ali, i na obećanja koja su dali građanima Bobišta na poslednjim lokalnim izborima, kao i, kako je kazao, kupovinu glasova građana Bobišta pred izbore, izgradnjom vodovodne mreže do njihovih kuća u Bibištu, kao i grebanim asfaltom. Zdravković je ukazao da se njihova deca obrazuju u školama u gradu, u OŠ Svetozar Marković“ i „Josif Kostić“ a ne u osnovnoj školi u Bobištu.

„Svaki vid njihove političke borbe je samo zarad lične koristi, a to mogu naši sugrađani da procene kada sagledaju šta su oni uradili za deo u kome sami žive“, konstatovao je Zdravković.

Zdravković je kazao da su meštani Bobišta veoma neraspoloženi prema Oliveri Pešić i Andijani Vasić jer obećanje koje su dali nisu ispunili.

„Gospođa Pešić i gospođa Vasić su svojim komšijama, mojim sugrađanima u Bobištu, dali obećanje na prošlim izborima za 100 zapošljenja, i ljudi su sada veoma neraspoloženi prema njima, i morali su to da urade da bi imali neki glas.“

On je kritikovao Oliveru Pešić koja je kako je kazao „završila privatni fakultet za 11 meseci.“

„Pešićeva je oktobra 2011.upisala Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu, a diplomirala je septembra 2012.godine. S obzirom da je ona završila višu školu, princip je da kada iz više ideš na fakultet, prvu upisuješ prvu godinu, pa ti se priznaju ispiti, pa upisuješ drugu, gde ti se proznaju neki ispiti iz više škole, pa onda upisuješ treću i četvrtu godinu gde nemaš ni jedan položen ispit. Olivera je sve to uradila za 11 meseci“, tvrdi Zdravković.

On se pita, “ Kakvu mi poruku danas šaljemo? Da li lična korist je iznad bilo kakvog političkog uverenja, damlada deca koja su završila državne univerzitete, koja se vrate u Leskovac sa prosekom 9,5 nemaju zašto da se vrate.“

Zdravković je na kraju kazao da se više neće baviti Oliverom Pešić i Andrijanom Vasić, i da neće upasti u političku zamku koju je osmislio Goran Cvetanović, kaji želi da skrene fokus sa sebe tokom kampanje za loklane izbore koje će biti održani 17.decembra tekuće godine.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img