16.8 C
Leskovac
petak, maj 17, 2024

Cvetanović uručio 16 ugovora za obavljanje stručne prakse za visokoškolce

Pročitajte

U Svečanojsali Skupštine grada Leskovca gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović uručio je danas 16 ugovora za obaljanje stručne prakse. Grad je za ove namene obezbedio sedam miliona dinara.

Cvetanović je tim povodom kazao da je podrška mladim i talentovanim ljudima koji su na početku svoje karijere veoma važna i da se obavljanje stručne prakse omogućava od 2013. godine putem Lokalnog akcionog plana za zapošljavanje.

„Početkom decembra ćemo sprovesti još jednu meru Lokalnog akcionog plana za zapošljavanje – meru samozapošljavanja i te ugovore našim sugrađanima delićemo početkom decembra.

Mladi kao budući društveni lideri i pokretači ideja moraju da iskoriste svaku priliku za sticanje novih znanja, kontakata i iskustva. Grad će im na tom putu uvek pomoći i omogućiti da trasiraju svoj put ka uspehu“, kazao je Cvetanović.

U ime prisutnih koji su dobili ugovore, obratila se Aleksandra Stanojević iz okoline Leskovca, koja je završila Saobraćajni fakultet sa zvanjem diplomirani inženjer saobraćaja, i Vesna Petrović, master ekonomista koja će stručnu praksu obavljati u Ekonomskoj školi.

One su se zahvalili gradu na podršku i zahvalni su da je grad prepoznao potencijal u mladim ljudima.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img