16.8 C
Leskovac
nedelja, maj 19, 2024

Leskovac dobio mamograf, radovi na rekonstrukciji Opšte bolnice biće završeni do januara 2025.godine

Pročitajte

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas Opštu bolnicu Leskovaci tom prilikom izjavio da je od izvođača radova dobio informaciju da će kompletni radovi na rekonstrukciju ove zdravstvene ustanove biti završeni do januara 2025.godine.

Predsednik Vučić obišao je radove na rekonstrukciji bolnice u pratnji ministrke zdravlja kao i ostalih ministara iz Vlade Republike Srbije i gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića, gde je nakon toga ovoj zdravstvenoj ustanovi uručio digitalni mamograf.

On je najavio da će pre kraja godine još četiri grada u Srbiji dobiti moderne mamografe sa magnetnim rezonancama. Predsednik Vučić je rekao da će pre kraja godine Leskovac, Užice, Kragujevac, Niš i Kladovo dobiti i magnetne rezonance i mamografe, pri čemu Užice dobija dve magnetne rezonance, jer je tamo, kako je rekao, najteža situacija sa listom čekanja.

„Snažno ojačavamo zdravstvo i verujem da ćemo nastaviti. Iznad svega je briga za ljude, za naše žene. Ne postoji ništa važnije od zdravlja naših žena“, rekao je predsednik Vučić.

Rekao je da je zadovoljan svim onim što je urađeno.

„Ovde je mamograf koji smo doneli pre roka. Obećali smo da će biti u novembru-decembru, a stigao je u oktobru. Od 1. novembra bi trebalo da se sve namesti, da se obuče ljudi“, rekao je predsednik Vučić.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img