18.8 C
Leskovac
sreda, maj 22, 2024

Prostorije Narodnog pokreta Srbije Leskovac biće otvorene za građane svakog radnog dana

Pročitajte

-Prostorije Narodnog pokreta Srbije Leskovac od srede, 20. septembra 2023 biće otvorene za građane svakog radnog dana od 18 do 20 časova, saopšteno je iz ovog Pokreta.

-Nalazimo se na adresi Južnomoravskih brigada BB (Stari zanatski centar, lokal 27). Pozivamo vas da nas posetite i aktivno se uključite u rad najbrže rastuće političke organizacije u Srbiji, saopštio je danas ovaj pokret. 

Narodni pokret Srbije predvođen Miroslavom Aleksićem, nastao je udruživanjem ideja i delovanja ozbiljnih političkih aktera sa ciljem uspostavljanja pravednijeg sistema, zdravog društva i zaštite prava i dostojanstva svakog građanina. Za manje od dve nedelje, prikupili smo 12000 overenih potpisa potrebnih za registrovanje Pokreta, što pokazuje našu odlučnost i organizacione sposobnosti. Naša vizija je demokratska Srbija koja poštuje svoj identitet kroz evropske principe i pažljivo vodi spoljnu politiku. Verujemo u Srbiju koja štiti svoje kulturno nasleđe, u kojoj porodica zauzima značajno mesto, koja stvara bolje uslove za rad i obrazovanje i time zadržava mlade u Srbiji. Akcenat stavljamo na razvoj domaće privrede, a u poljoprivredi vidimo razvojnu šansu Srbije. 

Spremni smo da preuzmemo odgovornost za ispravljanje katastrofalnih grešaka vlasti koja je osiromašila, zadužila i unazadila Srbiju sprovođenjem neodgovorne i bezobzirne politike u kojoj je pojedinac iznad sistema. Biće potrebno mnogo rada da bi se decenijama urušavan sistem vrednosti ponovo uspostavio, ali Narodni pokret Srbije čvrsto veruje da ujedinjeni i složni to možemo da ostvarimo. 

Leskovac kao predvodnik razvoja Jablaničkog okruga poseduje potencijal koji se godinama ignoriše od strane neodgovornih vlastodržaca i nestručnih kadrova na pozicijama odlučivanja. Potrebno je najpre zaustaviti krađu, nepotizam, korupciju i nepoštovanje zakona od strane lokalnih moćnika, a zatim započeti oporavak grada na zdravim osnovama. Krajnje je vreme da im se odlučno suprotstavimo i počnemo da sprovodimo politiku koja će naš okrug vratiti na mapu najrazvijenijih regija u Srbiji. 

Pozivamo vas da nam se priključite i date svoj doprinos borbi za korenite promene koje su Srbiji danas neophodne. ” navodi se u saopštenju Narodnog pokreta Srbije Leskovac.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Leskovačke mažoretkinje prve na Državnom prvenstvu u Loznici

Na Državnom prvenstvu u mažoret plesu, koje je 19. maja 2024. godine održano u Loznici, „Leskovačke mažoretkinje“ osvojile su...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img