13.8 C
Leskovac
četvrtak, maj 16, 2024

Koncertom Željka Samardžića otvoren 33. festival roštilja LESKOVAČKA ROŠTILJIJADA

Pročitajte

Spektakularnim koncertom Željka Samardžića na prepunom gradskom trgu u centru Leskovca otvoren je 33. festival gurmanluka i roštilja „Leskovačka Roštiljijada.“

Pre zvaničnog otvaranja Roštiljijade, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, direktor Turističke organizacije Leskovac Nebošja Kocić i estradni umetnik Željko Samardžić u prostorijama novog fudbalskog stadiona Dubočica održali su zajedničku konferenciju za novinare.

Press konferenciju estradni umetnik počeo je svojim nejvećim pozatim hitom „Grlica“, a zatim izrazio zadovoljtvo što će baš on svojim nastupom otvoriti 33.Roštiljijadu 2023.

Prilikom otvaranja Roštiljijade gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović podsetio je, da je Roštiljijada jedna od tri najveće turitičke manifestacije u Srbiji i jedan od sinonima Leskovca.

Roštiljijadu prati velikbroj posetilaca ne samo iz Srbije već iz celog regionai Evrope;Slovenije, Hrvatske, Bugarske Severne Makedonije, Nemačke, Austije, Švajcarske…..

Izlagače, takmičare, roštilj, prati i muzički program.

Kako je bilo na koncertu Željka Samardžića pogledajte dole u video prilogu:

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img