18.8 C
Leskovac
utorak, maj 21, 2024

Svečani prijem za triatlonce Sportskog udruženja Pobednik 016 Leskovac

Pročitajte

U Svečanoj sali grada Leskovca danas je za članove sportskog udruženja Pobednik 016 koje je registrovano u Srpski triatlon lokalna samouprava upriličila svečani prijem.

Ovaj sportski klub koji broji pet regsitrovanih-licenciranih takmičara, registrovan je prošle godine marta meseca 2022.godini, i za to vreme klub je uspeo da se izbori i postane jedan od najuspešnijih triatlon klubova u Srbiji.

Zamenica gradonačelnika Leskovca dr Lidija Dimitrijević je na prijemu kazala da naši sportisti pružaju dobar uzor i pozitivan model ponašanja, jer su oni najbolji promoteri zdravog, sportskog duha.

„Iz tog razloga nastojimo da pružimo podršku svoj našoj deci koja ostvaruju zapažene rezultate na sportskim takmičenjima širom sveta“, kazala je Dimitrijević.

Milan Кitanović, trener i jedan od osnivača ovog udruženja predstavio je takmičare udruženja; Novaka Stojiljkovića, koji je nosilac Oktobaraske nagrade grada i državni prvak na 6 uzastopna državna prvenstva u triatlonu, akvatlonu i duatlonu, i Andriju Stojiljkovića koji je takođe šampion države na 6 uzastopnih prvenstava u Srbiji.

Andrija Stojiljković, takmičar i triatlonac, koji ima 17 godina, koji se ovim sportom bavi 4 godine i osvaja mnogo medalja na državnim i međunarodnim takmičenjima, zahvalio se gradu Leskovcu i gradonačelniku Cvetanoviću na podršci koja mu mnogo znači i pomaže za dalji razvoj karijere.

„Nastaviću da predstavljam svoj grad u najboljem svetlu na predojećim takmičenjima. Ovim putem želim da izrazim zahvalnost i svojim roditeljima koji svakodnevno usmeravaju moje korake i pomažu mi da nastavim pravim putem.“

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Leskovačke mažoretkinje prve na Državnom prvenstvu u Loznici

Na Državnom prvenstvu u mažoret plesu, koje je 19. maja 2024. godine održano u Loznici, „Leskovačke mažoretkinje“ osvojile su...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img