12.8 C
Leskovac
sreda, maj 15, 2024

Goran Cvetanović demantuje opoziciju zbog navoda da se grade“njegove zgrade“, doveo svedoka na press

Pročitajte

Dve zgrade, pored kojih su prolazili protestanti u šetnji u subotu, za koje je Cakić govorio da su gradonačelnikove, Cvetanović tvrdi da nemaju nikakve veze sa njim i dodao da je zgrada u ulici „Cara Dušana“ na placu koji je bio vlasništvo porodice Cvetanović 40 godina, ali da je on prodat, piše portal Stav.live.

„Pre 15 godina prodata je polovina placa, 4,5 ara i pre četiri godine druga polovina sa kućom i moja sestra je na konto toga, za šta ima sve papire, dobila stan na najgoroj poziciji, na potkrovlju i još nije u funkciji. Da ja pravim te zgrade ne bi ona tu završila“ – rekao je Cvetanović i dodao da je istina da on zida zgrade valjda bi se trudio da smanji konkurenciju, a ne da se u Leskovcu zida više nego ikad.

Cvetanović je rekao da su zvanični podaci o izdavanju građevinskih dozvola takvi da su u periodu od 2012. do 2023. godine izdate 32 dozvole, a da su firmi Bagadla izdate od toga tri.

Cvetanović je tu napravio paralelu sa periodom od 2004. do 2012. dodine rekavši da je u tom periodu izdato samo osam dozvola.

„Pa čekajte, ako ja zidam zgrade, kaka to da još 24 privrednika zida zgrade u isto vreme, a za vreme Demokratske stranke ste imali Čogurića i retko ko je pored njega mogo još da zida“ – rekao je Cvetanović.

Cvetanović je još rekao da je upravo „Bagdala“ finasirao deo novca za sređivanje prostorija GG „Za Leskovac zajedno“, da je Cakić pokušao da kupi stan u njegovoj zgradi, ali da mu nije odgovarala cena koje je bila „samo“ 20 niža nego zvanična, kao i da je sudija, u sudskom sporu koji je protiv Bagdale vođen, bila Cakićeva žena.

On je dematovao Cakića u izjavi da je dobio otkaz uz tvrdnje da Cakić ije dobio otkaz, već da je samo premešten na drugo radno mesto.

„Dobio je mesto koje mu ne odgovora, pa je podneo zahtev za mirovanje radnog mesta na koje je raspoređen, koje ga čeka kad završi svoj mandat jer je u stalnom radnom odnosu u republičkom parlamentu“ – rekao je Cvetanović.

On je danas govorio i imovini odbornika iste opozicione grupe građana Nenada Zdravković rekavši da se većina njegovih nekretnina nalazi u turističkim centrima Srbije i Grčke.

„Više puta je o tome pričano za skupštinskom govornicimo, tačno i decidno ko, gde i šta ima i niko od novinara to nije preneo“ – rekao je Cvetanović.

Na pitanje novinara da li je Zdravković te nekretnine stekao u vreme od kada je na javnoj funkciji,Cvetanović je rekao da Zdravković ima 15 godine manje radnog staža od njega, da je u opoziciji i da je stekao veliku imovina i pitao šta će biti ako dođe na njegovu poziciju.

Zdravković i Cakić su me često zvali za mišljenje

Na pitanje novinara da mu se zamera što na izbore ne izlazi svojim imenom i prezimenom nego pod imenom Aleksandra Vučića, Cvetanović je rekao da je na izbore izlazio i pod svojim imanom i pobeđiva, da je u poslednjim ciklusima uvk prvi na listi i da tako propisije zakon o izborima koji je donela Demokratska stranka.

„Ja sam spreman za sve izbore i garantujem da ću dobiti više glasova od svakog političkog protivnika.Uvek ću dobiti više glasova ja i moja partija, a to štu je neko menjao partije ba bio član Demokratske stranke, pa onda su zvali mene da pitaju da li da pokojni Perić bude odbornik LDP-a. Pa svi kolektivno i Cakić i Zdravković prešli u LDP, pa su posle svi kolektivno prešli kod Tadića i opet su zvali mene telefonom da me pitaju za mišljenje, ja sam im rekao slobodno, Tadić je bolja kombinacija nego Čeda Jovanović“ – rekao je Cvetanović.

Doktor Mici je tražio svedoka, evo svedoka

S obzirom na to da je doktor Miodrag Miladinović Mici tražio dokaze o nekim tvrdnjama koje sam izneo, evo svedoka rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i pozvao direktora Opšte bolnnice Leskovac Nebojšu Dimitrijevića koji je i razgovarao sa Miladinovićem.

Dimitrijević je novinarim predočio razgovor koji se među ovom dvojicom lekara odvijao kada je Dimitrijević predložio Miladinoviću mesto načelnika internističke službe.

„Otišo sam kod njega, ponudio mu, on se zahvalio i rekao da ga ne interesuje i da ima neke druge životne planove, da ga politika više ne interesuje smatrajući to kao političko mesto. Ja sam mu rekao da nema nikakve političke uslove, niti da se učlani u stranku. On je odbio rekavši da je pomagao nekima iz opozicije, ali da ima nameru da se posveti samo svom poslu. To je bilo sve u vezi njegovog angažmana u bolnici“ – rekao je Dimitrijević.

Na pitanje novinara kako komentariše izjavu doktora Miladinović da nikada nije preogarao oko angažmana u stranci Vuka Jeremića, Gradonačelnik Cvetanović je rekao da je tačno da je Miladinović rekao da neće se aktivira poltitički, ali da je to rekao da bi Nenad Zdravković i Nebojša Cakić iz GG „Za Leskovac zajedno“ bili u opoziciji.

„Oni nemaju problem samnom,zanju da menene mogu da pobede, nego žele da zauzmu poziciju, Miladinović je rekao da neće da se bavi politikom i oslobodio njima prostor“ – rekao je Cvetanović.

Cvetanović je naglasio da su Miladinović i Dimitrijević braća od rođenih ujaka.

(Stav)

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

PREMIJERNO PRIKAZANA NOVA EMISIJA „ROMANI KUHINJA“

Nova emisija "Roamni Kuhinja" premijernio je u nedelju 12.maja 2024. u 21 sat prikazana na YouTube kanalu medija ROMinfomedia. Ova...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img