13.8 C
Leskovac
utorak, maj 14, 2024

Mališa Simić-Misterija istina, posle jučerašnjeg „hapšenja“ šopinguje u Leskovcu, Eparhija niška preporučuje građanima da izbegavaju njegove seanse

Pročitajte

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Medveđi uhapsili su juče Mališu Simića (1977) iz ovog mesta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo.

On se sumnjiči da je, od 9. do 13. jula ove godine, u dvorištu svoje kuće bioenergijom navodno lečio više stotina ljudi.

Mališa Simić je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu u Lebanu, saopšteno je iz Ministarstva unutračnjih poslova Republike Srbije.

Nakon jučerašnjeg „hapšenja“Mališu Simića je oko 20 sati u Leskovcu, STOP Shop-u(bivši Capitol park) primetio novinar ROMinfomedia. Simić je verovatno, kao slobodan čovek bio u šopingu.

Povodom slučaja Mališa Simić koji sebe naziva „Misterija i istina“ saopštenjem za javnost oglasila se SPC Eparhija niška.

Oni u saopštenju navode da se na teritoriji Eparhije niške, u opštini Medveđa, pojavio izvesni gospodin Mališa Simić, koji se predstavlja kao “bioenergetičar i vidovnjak“ i da govori da deluje sa blagoslovom Crkve i da vrši isceljenja u ime Svetoga Duha.

„Njagovo delovanje unelo je veliki nemir među vernicima širom Eparhije niške, a naročito u Arhijerejskom namesništvu jablaničkom“, upozoravaju u saopštenju, u kome ujedno i obaveštavaju zainteresovanu javnost da gospodin Mališa Simić nema blagoslov Crkve, niti predstavlja Eparhiju nišku i Srpsku Pravoslavnu Crkvu.

„Preporučujemo svim vernicima da izbegavaju njegove seanse i drže se jevanđelskog i liturgijskog života Crkve, predanog nam od Svetih Otaca“, navedeno je na kraju saopštenja Eparhije niške.

Foto fb:privatna arhva Mališa Simić

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

PREMIJERNO PRIKAZANA NOVA EMISIJA „ROMANI KUHINJA“

Nova emisija "Roamni Kuhinja" premijernio je u nedelju 12.maja 2024. u 21 sat prikazana na YouTube kanalu medija ROMinfomedia. Ova...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img