23.8 C
Leskovac
subota, maj 18, 2024

Oliver Antanasijević izabran za predsenika Savet za za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima na teritoriji grada Leskovca

Pročitajte

Danas je u sali Gradskog veća održana konstitutivna sednica Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima na teritoriji grada Leskovca.

Sednici je predsedavao Oliver Antanasijević, zamenik predsednika Skupštine grada Leskovca, predsednik Saveta i Aleksandra Pavlović, član Gradskog veća grada Leskovca, zamenik predsednika.

Za Кoordinatora za saradnju sa Agencijom za bezbednost saobraćaja izabran je Oliver Antanasijević, predsednik Saveta.

Analiziranjem stanja bezbednosti saobraćaja na putevima po dopisu koji ukazuju na nebezbednost saobraćaja i pešaka na pojedinim lokacijama u Bulevaru Nikole Pašića u Leskovcu, Savet je usvojio Preporuku da saobraćajna policija pojača aktivnosti na uklanjanju nepropirasno parkiranih vozila, kao i prisustvo saobraćajne patrole na samom Bulevaru Nikole Pašića.

Takođe, usvojena je i Preporuka da JP „Putevi Srbije“ razmotre ugradnju svetlosne signalizacije na pešačkim prelazima kao i pojačanje osvetljenja u zoni pešačkih prelaza.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img