23.8 C
Leskovac
nedelja, maj 19, 2024

Uredjenje platoa SRC Dubočica, u toku radovi na reparaciji bazena

Pročitajte

Uređenje Plata ispred Sportsko-rekreativnog centra Dubočica završeno je danas, a reparacija bazena očekuje se unarednih 10 do 15 dana, rečeno je na današnjoj press konfrenciji ispred ovog sportskog centra.

Radovi na uređenju platoa uraženo je na površini od 4600 metara kvadratnih vrednosti 13,5 miliona dinara, finansiranih iz budžeta grada Leskovca.

Završetak radova obišao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, koji je prilikom obilaska kazao da od kad je ovaj spotrski centar tj bazen otvoren, da se ozbiljnije ništa nije ulagalo sve do danas.

Reparacija bazena, kako je kazao direktor Ivan Milovac, podrazumeva zamenu metalnih nosećih stubova i nosače školjki, jer, kako je istakao, da su bazeni praktično na tim nosačima sagrađeni i dotrajali su od hlora i svih isparenja u podstanici.

Reparacija bazena, kako je kazao gradonačelnik CVetanović vredna je sedam miliona dinara, a time će se poboljšati grejanje bazena i smanjiti potrošnja električne energije.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img