17.8 C
Leskovac
ponedeljak, maj 20, 2024

Trgovinsko-ugostiteljska škola domaćin republičkog takmičenja iz trgovinskog poslovanja

Pročitajte

U Trgovinsko-ugostiteljskoj školi u Leskovcu danas se održava republičko takmičenje iz trgovinskog poslovanja, a tim povodom ovu školu posetio je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

On je pre zvanične ceremonije otvaranja takmičenja obišao školske prostorije, učionicu-kabinet koji je uređen u trgovinsku radnju.

Pre početka takmičenja, učesnicima se obratio Žarko Bogativnović, član Gradskog veća grada Leskovca, koji je kazao da je obrazovanje u Leskovcu oduvek bilo i jeste jedan od prioriteta.

„Svesni smo da uspeh učenika direktno zavisi od motivisanih nastavnika i zato je veliko zadovoljstvo da se na ovom takmičenju, koje ima višedecenijsku tradiciju, okupio ovako veliki broj uspešnih i učenika i mentora iz svih krajeva Srbije. Plasman na republičko takmičenje je uspeh sam po sebi i na tome vam čestitam“, kazao je Bogatinović.

Direktorka TUŠ Dragana Ivančević kazala je da je pred njima veliki i lep zadatak – pokazati znanje iz trgovinskog poslovanja.

„Ponosni smo na naše učenice Milicu Ristić i Anđelu Tasić, kao i profesorku Tatjanu Grozdanović, bez čijih uspeha, takaganja i rada naša škola ne bi bila organizator takmičenja“, kazala je direkttorka Ivančević.

U sklopu otvaranja takmičenja uručene su zahvalnice učenicima, profesorima, članu Gradskog veća Žarku Bogatinoviću i gradonačelniku Leskovca Goranu Cvetanoviću.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img