5.8 C
Leskovac
petak, april 19, 2024

Kompanija „Mladost“ donirala 4500 crepa Prvoj romskoj crkvi, članovi crkve i dalje daju priloge za izgradnju hrama(VIDEO)

Pročitajte

Na urgenciju gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića Kompanija „Maldost“ danas je Prvoj romskoj crkvi(Crkva pod šatorom) donirala 4150 crepa i 440 komada ostalog građevinskog materijala za potrebe pokrivanja krovne konstrukcije.

Pastor ove protestanske evanđeoske crkve se u izjavi za ROMinfomediu zahvalio gradonačelniku Cvetanoviću na urgenciju ali i kompaniji Mladost koja je donirala potreban građevinski materijal.

„Očekujemo, kao što nam je obećano, da nam gradonačelnik i lokalna samouprva i dalje pomognu, jer se na objektu trenutno rade unutrašnji radovi, gletovanje i očekujemo da se postavi keramika“, kazao je pastor Alijević.

Alijević se nada da će krajem maja meseca ove godine biti otvaranje crkve i da će se tada održati i prvo bogosluženje u završenom crkvenom objektu.

On je u izjavi za ROMinfomediu kazao da je prošle nedelje na bogosluženju koje se održava u prostorijam Doma kulture Roma Leskovac prikupili prilog od članova i izrazio iznenađenje i zadovoljstvo sumom prikupljenog priloga.

Pastor Alijević se zahvalio svim članovima na datom prilogu ali i donatrima, našim ljudima iz inostranstva koji i dalje šalju novac za izgradnju hrama.

- Reklama -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

- Reklama -spot_img
Najnovije

Istraživanje Instituta Batut: prisutnije tuče među učenici osnovnih škola, seksualno aktivni sa 11 godina

Prema podacima najnovijeg istraživanja Isntituta za javno zdravlje  „Dr Milan Jovanović Batutu“ pokazuje da je trećina učenika petog i...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img