26.8 C
Leskovac
subota, maj 18, 2024

Obeležen Dan osnovne škole „Kosta Stamenković“ Leskovac

Pročitajte

OŠ Кosta Stamenković obeležila je danas 54 godina postojanja i rada.

Svečanosti su prisustvovali i predstavnici Lokalne samouprave a članica Gradskog veća, Brankica Stamenković, obratila se u ime grada Leskovca.

„Posticajna sredina sa adekvatnim uslovima za rad u kombinaciji sa motivisanim i stručnim nastavnicima direktno utiče na postignuća učenika.

Upravo zbog toga i lokalna samouprava radi na poboljšanju uslova, a ova škola je jedan od primera da se vodi računa o svakom segmentu. Pored energetske efikasnosti, zamene stolarije, uređeno je školsko dvorište i igralište, trim staza, poboljšanji sanitarno-higijenski uslovi, škola je opremljena nastavnim sredstvima, uređena je i opremljena fiskulturna sala“, kazala je Stamenković.

Direktorka OŠ Кosta Stamenković Aleksandra Sibinović kazala je; da je škola, sa preko 600 učenika i 70 zaposlenih, uz pomoć gradonačelnika Gorana Cvetanovića, u poslednjim godinama je imala dosta ulaganja.

„Učenici naše škole uz pomoć svojih nastavnika postižu zapažene rezultate na svim poljima. Zato ćemo se i u narednom periodu fokusirati na kvalitet nastave, boljih i kvalitetnijih uslova za rad i boravak u školi“, kazala je direktorka Sibinović.

Tema ovogodišnjeg Dana škole je „Jedino drugarstvo nema kraj“.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img