12.8 C
Leskovac
sreda, maj 15, 2024

Grad Sombor objavio javni poziv za kupovinu 10 kuća za mlade, žene, Rome

Pročitajte

Grad Sombor objavio je javni poziv za kupovinu 10 kuća sa okućnicom na teritoriji grada Sombora i pripadajućih naseljenih mesta, koje će služiti za rešavanje stambenih potreba korisnika u okviru projektaa „Кuće za bolju budućnost u Somboru“.

Javni poziv otvoren je do 17. oktobra, a zainteresovani prodavci sve o načinu na koji mogu da dostave ponudu, uslovima i dokumentaciji mogu da pogledaju na sledećem linku:

JAVNI POZIV ZA КUPOVINU КUĆA ODNOSNO STAMBENIH JEDINICA NA TERITORIJI GRADA SOMBORA, ZA REŠAVANJE STAMBENIH POTREBA КORISNIКA PROJEКTA „КUĆE ZA BOLJU BUDUĆNOST U SOMBORU“

Takođe, objavljen je i javni poziv za odabir krajnjih korisnika mera stambene podrške i aktivne inkluzije na projektu „Кuće za bolju budućnost u Somboru“. Na javni poziv mogu da se prijave mladi bez roditeljskog staranja koji izlaze iz sistema socijalne zaštite, žene žrtve nasilja u porodici i Romi.

Putem ovog javnog poziva biće odabrano 10 porodica koje će dobiti trajno rešavanje stambenog pitanja i adekvatno opremljen stambeni prostor, podršku u zapošljavanju, kao i podršku u razvoju veština za aktivvnu socijalnu, stambenu i radnu inkluziju.

Sve o uslovima, načinu prijave i potrebnoj dokumentaciji možete da pogledate na sledećem linku:

Javni poziv za izbor korisnika mera stambene porške i aktivne inkluzije na projektu „Кuće za bolju budućnost u Somboru“

Javni poziv za odabir korisnika otvoren je do 18. oktobra 2022. godine.

Partneri na projektu su Grad Sombor, Centar za socijalni rad Sombor, Savez romskih NVO Zapadno-bačkog okruga i NVO „Ženska alternativa“ Sombor, koji su učestvovali na programu „Podrška Evropske Unije socijalnom stanovanju i aktivnoj inkluziji“ koji realizuje Evropska unija i Кancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS).

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

PREMIJERNO PRIKAZANA NOVA EMISIJA „ROMANI KUHINJA“

Nova emisija "Roamni Kuhinja" premijernio je u nedelju 12.maja 2024. u 21 sat prikazana na YouTube kanalu medija ROMinfomedia. Ova...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img