18.8 C
Leskovac
nedelja, maj 19, 2024

Novoimenovani ambasador Republike Кoreje Li Đeung posetio Leskovac

Pročitajte

U svom kabinetu gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, primio je danas novoimenovanog ambasadora Južne Koreje Đeung i upoznao ga sa privredom Leskovca.

„U našem gradu, veoma uspešno, posluje kompanija Jura, sa tri pogona i oko 3500 zaposlenih radnika. U treći pogon, Jura je uložila oko 48 miliona evra, od toga 18 miliona evra u sam objekat, a ostatak u opremu. Trenutno je u ovom pogonu zaposleno 850 radnika, a ima prostora i za zaposlenje još 200 radnika“ – kazao je gradonačelnik i dodao da kompanija Jura planira dodatna ulaganja u svoje pogone.

Ambasador je rekao da se raduje budućim susretima i da će svojim sunarodnicima preneti pozitivne utiske o divnom gradu na jugu Srbije i divnim ljudima u Leskovcu.

Nakon sastanka u Кabinetu gradonačelnika, ambasador Li Đeung i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović su se u pratnji saradnika sastali sa rukovodstvom južnokorejske kompanije Jura, generalnim direktorom Son Uk Hunom, menadžerima Čoi Jin Gonom i In Ho Songom i menadžerom zaduženim za ljudske resurse Radivojem Stojanovićem u sedištu kompanije u Leskovcu.

Novi direktor zadužen za proizvodne pogone u Leskovcu Son Uk Hun je istakao da je prisustvovao ceremoniji u Zelenoj zoni povodom izgradnje fabrike kompanije Erenli i dodao da je lokalna samouprava grada Leskovca posvećena privrednom razvoju i dobrom odnosu sa stranim privrednim subjektima. On se zahvalio gradonačelniku Cvetanoviću na dobroj saradnji i pomoći i istakao da kompanija Jura stoji gradu u kojem posluje na raspolaganju i ubuduće.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img