15.8 C
Leskovac
ponedeljak, maj 20, 2024

Fizički nasrtaj na Nenada Kostića, člana Gradskog odbora Narodne stranke

Pročitajte

Juče je u Grdelici (subota) oko 19 sati napadnut gospodin Nenad Kostić,  član Gradskog odbora Narodne stranke i predsednik Saveta za nacionalne manjine pri leskovačkom odboru, navodi se u saopštenju Narodne stanke.

Kako navode u saopštenju, na Nenada Kostića nasrnula je osoba spremna da se na svirep način, fizički obračuna sa njim uz pretnje u psovke u prisustvu desetak građana.

„Simptomatično je da se brutalni napad na Kostića dogodio sedam dana pred izbore i da je u zastrašivanju, uvredama i pretnjama provejavala i politička konotacija,“ kažu iz ove stranke.

Iz Narodne Stanke kažu da je Nenad Kostić, vidno potrešen i zaprepašćen ali dostojanstven i uračunljiv, izbegao je sukob i kao savestan građanin o ovom ekscesu obavestio policiju koja je ubrzo izvršila uviđaj. Nažalost, gospodin Kostić je morao da bude hospitalizovan i zbrinut, prvo u grdeličkoj zdravstvenoj službi, a na njihovu inicijativu i u Bolnici u Leskovcu.

Kada mu zdravstveno stanje bude omogućilo, najverovatnije za par dana, Nenad Kostić će se oglasiti na konferenciji za novinare, sa svim detaljima vezanim za ovaj slučaj.

Gradski odbor Narodne stranke u Leskovcu osuđuje ovaj nemili događaj. Narodna stranka, poznata po doslednosti i držanju date reči, obavezuje se da će kada uskoro bude preuzela odgovornost vođenja i uređenja demokratskog političkog ambijenta, stati na put svakoj vrsti nasilja, a vinovnike i podstrekače sankcionisati kako pravda i zakoni u boljem, pravednijem i demokratskijem društvu nalažu.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img