15.8 C
Leskovac
ponedeljak, maj 20, 2024

Završna konvencija SPS-a biće održana u sredu 30.marta u Leskovcu

Pročitajte

Na press konferenciji održanoj danas na Širokoj čarčiji u Leskovcu kandidatkinja za narodnog poslanika sa liste „Ivica Dačić – Premijer Srbije“ Tatjana Jovanović, najavila je poslednju konvenciju Soscijalističke partije Srbije koja će biti održana u Leskovcu 30. Marta od 14 sati u hali „Partizan“ kojoj će prisustvovati lider SPS-a Ivica Dačić i Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Ona je rekla da se još uvek ne zna da li će predsednik stranke „Zeleni“ biti na konvenciji.
Jovanovićeva je rekla da će ukoliko bude ušla u parlament staviti fokus na sredinu iz koje potiče, odnosno Jug Srbije jer je reč o strateški jako važnoj regiji.

„Mi smo jdina strange u Srbiji koja ima sopstvenu ideologiju i mislim da je u sadašnjem trenutku jako bitno da se vratimo nekim principima koje neguje našastranka u prvom redu mislim na socijalnu pravdu, na prava radnika koja moraju da se stave u fokus, na zdravstveni sistem koji je pred velikim izazovima zbog pandemije“ – rekla je Tatjana Jovanović.

Na današnjoj konferenciji predstavljen je kandidata za poslenika Stefan Zlatković koji se, kako je Jovanovićeva rekla, nalazi na čelo Mladih socijalista.

- Reklama -spot_img

4 KOMENTARA

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img