15.8 C
Leskovac
četvrtak, maj 9, 2024
NAJNOVIJE VESTI
Policija tokom przanika alkotestirala 1.801 vozača, 22. su vozili pod dejstvom alkoholaPodeljeni ugovori udruženjima za realizaciju projekata iz oblasti kultureLeskovački Romi danas obeležavaju Đurđevdanske zadušniceUskrs proslavljen u romskim hrišćanskim pentakosnim crkvama u Leskovcu, Lebanu, Vranju, Nišu….U Podvorcu održana tradicionalna manifestacija „Đurđevdanski uranak“Erdelezi(Đurđevdan) kod Roma u Leskovcu i VranjuDemokratska unija Roma izlazi na lokalne izbore u Nišu na zajedničkoj listi koalicije “UJEDINJENI – NADA ZA NIŠ”HRISTOS VASKRSE! SREĆAN USKRS!Romske hrišćanske pentakosne crkve u Leskovcu organizuju proslavu UskrsaBUJANOVAC: Lista Roma SPP – Da smo svi jednaki, Romi kažite Da – Adem Salihiu učestvuje u izbornoj trci za odbornike u lokalnom parlamentuNasilna mobilizacija Roma u UkrajiniU PODVRCU MLADIĆ ČEKIĆEM POVREDIO TROJE LJUDI, POLICIJSKI SLUŽBENIK SPREČIO VEĆU TRAGEDIJUDanas bez struje ulice u romskom naselju „Sat mahala“Pretukao mladića u centru LebanaPrivode se kraju radovi na izgradnji vodovodne mreže od Velikog Trnjana do PalikućeOrganizovane Uskršnje radionice za decu na gradskom trgu u LeskovcuOtvoreno dečje igralište“Srećičica“ u centralnom parku u LeskovcuPodeljeni ugovori udruženjima za realizaciju projekata iz oblasti Socijalne zaštite u 2024.godiniMihajlović: Unija Roma Srbije posle skoro 20 godina izlazi na lokalne izbore u BeograduPrivremeno povučen skandalozan, sraman, diskriminatorski i rasistički predlog da se preimenuje bulevar Šabana Bajramovića u Nišu

LESKOVAC: Održana konvencija Koalicije “Ujedinjeni za pobedu Srbije-Marinika Tepić“

Pročitajte

U Narodnom pozorištu u Leskovcu održana je konvencija Koalicije “Ujedinjeni za pobedu Srbije-Marinika Tepić“, na kojoj su govorili kandidati za Narodne poslanike u skupštini Srbije, nastavnik fizike Dragan Stošić,  Jelena Spirić, opozicionar i nekadašnji član i osnivač OTPOR-a Srđan Milivojević ali je govorio i predsednik Stranke slobode i pravde, Dragan Đilas koji je i kandidat za narodne poslanike.

Prva na listi Marinika Tepić i kandidat za predsednika Srbije Zdravko Ponoš nisu došli u Leskovac, jer su, kako je objašnjeno, sprečeni neodložnim obavezama.

Dragan Đilas u svom govoru kazao je da će svima plate biti povećane za 12 posto, a dodatne naknade dobiće zdravstvo i obrazovanje.

„Minimalna plata u Srbiji odmah mora biti 42.000 dinara, a za četiri godine, ne bude manja od 500 evra. To je naš plan. Dajte da deca što više uče. Daćemo stipendije, da što više znaju, da dobro zarađuju i da ostanu ovde. Mi nudimo pristojnost, red, pravila. Nećemo više davati stotine hiljada evra stranim investitorima, već taj novac preusmeriti ka domaćim privrednicima. Da vidite koliko će oni ljudi tada da zaposle“,kazao je Đulas..

On je prisutne podsetio na činjenicu da se u Srbiji poslednje dve decenije stalno dešavaju nekakvi protesti, ali da najveći treba da se dogodi 3. aprila.

Đilas je pozvao građane da 3.aprila izađu na izbore i zaokruže broj pet, za listu koju predvodi Marinika Tepić i predsedničkog kandidata Zdravka Ponoša.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Policija tokom przanika alkotestirala 1.801 vozača, 22. su vozili pod dejstvom alkohola

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu i Lebanu, u toku praznika, alkotestirali su ukupno 1.801 vozača i sankcionisali 22....
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img