16.8 C
Leskovac
četvrtak, maj 9, 2024

Aleksandar Vučić: Srbija nije na listi neprijatelja Rusije

Pročitajte

Predsednik Srpske napredne stranke i kandidat za predsednika Srbije Aleksandar Vučić, u leskovačkoj sportskoj hali „Dubočica“ održao je prvi predizbornom skup, dan nakon što je objavljeno da će biti kandidat Srpske napredne stranke.

„Večeras sam došao da vam govorim o onome što nas čeka. Izbori nisu dečja igra, država nije igračka“, rekao je Vučić.

Vučić je poručio da je Srbija deo sveta, da se nalazi na evropskom putu, i da je Srbija jedina zemlja koje nema na listi koju su Rusi napravili i u kojoj su naveli ko su im neprijatelji.

„Uspeli smo da vodimo politiku koju je mnogo teško voditi. Ali država je ta koja mora da brine o tome hoće li sutra u Leskovcu imati dovoljno grejanja, nafte, žita, hoće li cela Srbija imati. Nikada nam nije bilo potrebnije da pametno, odgovorno i ozbiljno radimo“, kazao je Vučić.

On je na mitingu posebno naglasio tešku situaciju u kojoj se svet nalazi, „Svet se nalazi u užasnoj situaciji kakva se nije desila od Drugog svetskog rata!“ naglasio je Vučić.

„Ponovo se priča o korišćenju nuklearnog oružja. Poziv svima vama je da razmišljamo pre svega o sebi. U redu je da imamo simpatije, ali važno je da volimo svoju zemlju, da budemo uz našu Srbiju, našu decu i sačuvamo mir i stabilnost“, poručio je On.

Na mitingu su govorili i kandidati za narodne poslanike, prva na listi SNS-a za narodne poslanike dr Danica Grujičić, profesor Stojan Radenović u glumac Lazar Ristovski.

Pogledajte video sa predizbornog skupa Srpske napredne stranke u Leskovcu:

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Danas se obeležava 9.maj Dan pobede nad fašizmom i Dan Evrope

U Evropi i Rusiji se danas obeležava 9. maj kao Dan pobede nad fašizmom, u znak sećanja na završetak Drugog svetskog...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img