13.8 C
Leskovac
utorak, maj 7, 2024
NAJNOVIJE VESTI
Uskrs proslavljen u romskim hrišćanskim pentakosnim crkvama u Leskovcu, Lebanu, Vranju, Nišu….U Podvorcu održana tradicionalna manifestacija „Đurđevdanski uranak“Erdelezi(Đurđevdan) kod Roma u Leskovcu i VranjuDemokratska unija Roma izlazi na lokalne izbore u Nišu na zajedničkoj listi koalicije “UJEDINJENI – NADA ZA NIŠ”HRISTOS VASKRSE! SREĆAN USKRS!Romske hrišćanske pentakosne crkve u Leskovcu organizuju proslavu UskrsaBUJANOVAC: Lista Roma SPP – Da smo svi jednaki, Romi kažite Da – Adem Salihiu učestvuje u izbornoj trci za odbornike u lokalnom parlamentuNasilna mobilizacija Roma u UkrajiniU PODVRCU MLADIĆ ČEKIĆEM POVREDIO TROJE LJUDI, POLICIJSKI SLUŽBENIK SPREČIO VEĆU TRAGEDIJUDanas bez struje ulice u romskom naselju „Sat mahala“Pretukao mladića u centru LebanaPrivode se kraju radovi na izgradnji vodovodne mreže od Velikog Trnjana do PalikućeOrganizovane Uskršnje radionice za decu na gradskom trgu u LeskovcuOtvoreno dečje igralište“Srećičica“ u centralnom parku u LeskovcuPodeljeni ugovori udruženjima za realizaciju projekata iz oblasti Socijalne zaštite u 2024.godiniMihajlović: Unija Roma Srbije posle skoro 20 godina izlazi na lokalne izbore u BeograduPrivremeno povučen skandalozan, sraman, diskriminatorski i rasistički predlog da se preimenuje bulevar Šabana Bajramovića u NišuU Leskovcu za 24 sata rođeno šest bebaSkupština Grada Niša u petak odlučuje o promeni naziva Bulevara Šabana Bajramovića, direktor Nišvila Ivan Blagojević to vidi getoizaciju umetnika i latentni rasizamNovo dečje igralište u parku Devet Jugovića

Andrej Pešić najbolji profesionalni bokser u Srbiji

Pročitajte

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović organiozovao je danas svečani prijem za Andreja Pešića(27) najboljeg je Srpskog profesionalnog boksera, koji je na svetskoj listi rangiran na 110 mestu.

Do sada, od 15 ima 13 dobijenih mečeva i samo jedan meč ga deli od cilja, a to je da uđe u top 100 boksera, rekao je Pešić na press konferenciji.

On je izazvao britanca, koji je najbolji svetski bokser u svojoj kategoriji, i kako je objasnio, čeka odgovor Tima britanskog boksera.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je požeo Pešiću još više uspeha i istakao da mu je drago što Leskovčani beleže zapažene rezultate u kolektivnim i individualnim sportovima.

On je najvio je da će u petak 21. Jaunira podeliti 107 ugovora sportskim klubovima i organizacijama u, kako je rekao, rekordnom iznosu od 120 miliona dinara.

Pogledajte video:

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Uskrs proslavljen u romskim hrišćanskim pentakosnim crkvama u Leskovcu, Lebanu, Vranju, Nišu….

Najveći hrišćanski praznik Uskrs proslavljen je juče u romskim crkvama u Leskovcu, Lebanu, Vranju, Nišu i ostalim crkvama u...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img