16.8 C
Leskovac
nedelja, maj 19, 2024

Fudbaleri Dubočice dočekuju pirotski Radnički u Mrštanu

Pročitajte

Fudbaleri leskovačke Dubočice na startu jesenjeg dela prvenstvene sezone u Srpskoj ligi ,,Istok” domaćini su ekipi pirotskog Radničkog u Sportskom centru Moravca Orion u Mrštanu. Komšijski derbi dveju ekipa, koje imaju ambicije za najviši plasman igra se, sutra u subotu sa početkom od 17,30 časova. Dojučerašnji članovi Prve lige Srbije u novu sezonu ulaze sa ambicijama da se ekspresno vrate na fudbalskim terenima Prve lige Srbije. Iz oba tabora najavljuju da će ići na pobedu tako da će publika koja se vraća na tribine imati priliku da vidi jedan zanimljiv i krajnje neizvestan meč prvih komšija i rivala za najviši plasman.
U Jagodinu gostuje ekipa Vlasine istoimenoj domaćoj ekipi, i u ovaj susret ,,Rosuljci” ulaze sa mnogo kvalitetnijom ekipom u odnosu na prošlu godinu, kao i željom da se kući vrate sa sva tri boda.
Leskovačka Sloga novajlija u ligi za rivala imaće u Vranju domaću ekipu Dinama, koja je prošle sezone igrala u višem rangu. Iz Sloge najavljuju da će se muški suprotstaviti domaćinu, kome prepuštaju ulogu favorita, ali se potajno nadaju da se kući vrate neporaženi u svojoj debitanskoj utakmici u Srpskoj ligi ,,Istok”.

Izvor: Jugpress

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img