27.8 C
Leskovac
nedelja, jul 7, 2024

Novo igralište za decu na Hisaru

Pročitajte

Renovirano igralište za decu koje se nalazi u Mesnoj zajednici Moše Pijade, pored OŠ Kosta Stamenković, obišao je u utorak gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Deca iz ovog kraja su dobili igralište zahvaljujući gradu Leskovcu i organizacija Helvetas koji su u renoviranju zajedno uložili četiri miliona dinara.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je prilikom obilaska kazao da je cilj lokalne samouprave grada Leskovca da sva deca imaju mesta za igru, druženje i siguran razvoj.

Ovom prilikom rečeno je da grad Leskovac i organizacija Helvetas sa 28 miliona i 50 hiljada dinara zajednički uređuju pet igrališta, četiri teretane na otvorenom i stazu pored hrama Svetog Simeona Mirotočivog u Dubočici, gde grad učestvuje sa 17 miliona, a Helvetas sa 11 miliona i 50 hiljada dinara.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

„Leskovački karneval-2024“ postao „punoletan“ i najveći na Balkanu RIMSKI IMPERATOR,TURSKA SULTANIJA I SNEŽANINI PATULJCI NA LESKOVAČKOJ KALDRMI

Velikim vatrometom par sati iza ponoći 7-og jula spuštena je zavesa na 18-ti „Leskovački karneval -2024“. Ovogodišnji karneval u...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img