22.8 C
Leskovac
sreda, maj 1, 2024
NAJNOVIJE VESTI

Porodilja iz Vlasotinca preminula u KC Niš

Pročitajte

U UKC Niš preminula je pacijentkinja D. L. (30), koja se porodila u Opštoj bolnici u Leskovcu, ali je zbog komplikacija prebačena u Niš, piše portal N1.

Pacijentkinja D. L. (31) iz Opšte bolnice Leskovac primljena je dana 28.02.2024. u 15.34 na Kliniku za ginekologiju Niš nakon prethodno urađenog carskog reza u Opštoj bolnici u Leskovcu,a zbog sumnje na krvarenje u trbuhu, saopšteno je iz te ustanove.

„Pacijentkinja je na prijemu bila u izuzetno teškom opštem stanju. Nakon kliničkog ultra-zvučnog pregleda pacijentkinja se prebacuje u jedinicu intezivne nege Klinike za ginekologiju i akušerstvo. Pristupljeno je laboratorijskoj obradi, reanimaciji i pripremi za hitan hiruški zahvat“, dodaje se.

Iz KC Niš objašnjavaju da je, uprkos hitnom hirurškom zahvatu i naporima dežurne ekipe ginekologa i anesteziologa, pacijentkinja preminula u jutarnjim satima u 6.50.

Izvor:N1

- Reklama -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

- Reklama -spot_img
Najnovije

Danas bez struje ulice u romskom naselju „Sat mahala“

Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na redovnim godišnjim revizijama TS 10/0,4 kV u Leskovcu. Zbog toga će u utorak,...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img