12.8 C
Leskovac
sreda, maj 15, 2024

Održana tribina o bezbednom učešću starijih lica u saobraćaju

Pročitajte

Savet za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima na teritoriji grada Leskovca u saradnji sa Policijskom upravom u Leskovcu- Odeljenjem saobraćajne policije i Udruženjem penzionera grada Leskovca, održao je u sredu 28.februara tribinu o bezbednom učešću u saobraćaju za starija lica.

Tom prilikom održana je, od strane predstavnika Policijske uprave, video prezentacija „Bezbedno za starije u saobraćaju 65+“.

Oliver Antanasijević, zamenik predsednika Skupštine grada i predsednik Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja, istakao je tom prilikom:

„U saradnji sa Policijskom upravom radimo na edukaciji starijih lica koja, pored pešaka i biciklista, spadaju u najranjivije kategorije sa aspekta bezbednog učešća u saobraćaju. Edukujemo ih o rizicima koji postoje u saobraćaju i načinu otklanjanja postojećih rizika“ i tom prilikom najavio slične edukativne tribine sa decom prvog razreda i mladima srednjoškolskog uzrasta.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

PREMIJERNO PRIKAZANA NOVA EMISIJA „ROMANI KUHINJA“

Nova emisija "Roamni Kuhinja" premijernio je u nedelju 12.maja 2024. u 21 sat prikazana na YouTube kanalu medija ROMinfomedia. Ova...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img